SpillPenger

Nettbingo: Spill bingo og vinn penger på 1-2-3

Bingo på nett: Spill og vinn penger på bingo. Vi anbefaler at du bruker Norges mest populære bingotjeneste, MariaBingo.

Den enkleste måten å lære på er å begynne å spille. De aller fleste vil forstå spillet før de engang leser reglene. Prøv for eksempel vår favoritt MariaBingo og se hvor lett det er å spille nettbingo. Du kan vinne alt fra noen få hundre kroner til flere millioner kroner!

Bingoregler får du opplysninger om når du kommer i spillehallen. For eksempel hos MariaBingo vil alle bingoregler stå forklart slik at alt er helt klart før du begynner å spille.

Målet er å få bingo – og det får du når alle tall på ditt brett har blitt trukket. Alternativt, i andre bingospill kan det være at du må være den første som får alle tallene i den første rekken på bingobrettet ditt, eller du må få et spesielt mønster.

Du kan bli rik på bingo, og du kan tjene mye penger på dette. Det er klart at dette er et pengespill som tiltrekker seg mer enn pensjonister som søker tidsfordriv. Bingo er nå det mest populære pengespillet på internett, mer populært enn både poker, betting og nettcasino. Dette fordi det er enkelt, og fordi det er mulig å vinne mye penger, men også fordi det er kjempemorsomt å spille!

Bingo ordliste

Her er noen vanlige ord brukt i bingo:

  • Bonus – når du blir en ny kunde får du en bonus på enkelte bingotjenester. Hos MariaBingo vil alle nye spillere få doble pengene sine ved første innskudd. Når du setter inn for eksempel 400 kroner her, vil du få 800 kroner å spille for første gang. Derfor lønner det seg alltid å sette inn mye penger første gangen. Husk alltid å lese bonusreglene.
  • Cashier – her tar du ut penger, og setter inn penger. I MariaBingo er alt på norsk, så du finner ingen vanskelige engelske ord og uttrykk her.
  • Bingobrett – brettet med dine tall. Når alle tall på brettet er tatt, eller du har det mønsteret som spillet krever, har du fått bingo, og vinner.
  • Mønster-bingo – bingospill der du vinner når du har et bestemt mønster.
  • Vinn penger – målet med bingo, foruten å ha det gøy og å være litt “sosial” på nett.
  • Quickie – rask bingotrekning.

Mange måter å spille bingo på

Det er mange varianter av bingo. Maria Bingo har spill innen en rekke forskjellige bingokategorier. Her kan du for eksempel spille frokostbingo om du er av typen morgenfulg, eller lunsjbingo om du vil ha litt spenning i lunsjen, og B-mennesker kan søke spenningen med litt midnattsbingo.

Mariabingo sitt populære bingospill “Ion” har den største gevinsten, og du betaler 10 kroner per brett. I Variant Bingo hos MariaBingo kan du spille klassisk bingo for kroner 20, og i Skandinavisk Superbingo har du også pene pengegevinster på 20.000 kroner og oppover. Mini Bingo er det billigste bingospillet på MariaBingo, her betaler du bare kr 1 per brett.

Spill nettbingo på MariaBingo!

img-06