SpillPenger

Beste bingo side på nett

MariaBingo er den mest populære bingotjenesten på internett for nordmenn som spiller bingo på nett i Norge.

MariaBingo er den mest populære bingo-tjenesten i Norge. Her kan du spille bingo på norsk i trygge omgivelser og et hyggelig miljø.

Kanskje det viktigste av alt med MariaBingo er muligheten til å tjene penger. Her er det mange forskjellige spill, og du har muligheten til å vinne alt fra små pengepremier, til de helt store gevinstene.

Hos MariaBingo kan du vinne litt, nok til å spe på med en ekstra ferie, eller nok til å kjøpe en villa på Frogner. Med andre ord, her kan du være både litt heldig, og veldig heldig.

Spill bingo på MariaBingo

Bingo regler (verdens enkleste pengespill)

Bingo er et spill det er lett å lære. Det er en grunn til at pensjonister også liker dette spillet. På internett er det imidlertid enda mer populært blant de litt yngre, ungdom såvel som unge voksne.

Antallet tall i bingo varierer, men ofte er det 75 bingo tall. Ett tall trekkes om gangen, og så krysser man ut det tall som blir trekt. På datamaskinen skjer dette selvfølgelig automatisk, og bingo blir dermed enda enklere når man spiller på internett.

Den som får “bingo” først, vinner. Det finnes mange typer bingospill, og reglene står alltid forklart der du spiller, det gjør de i hvert fall på MariaBingo.

Bli rik på bingo

Hvordan bli rik? Bingo er i hvert fall en mulighet. Sannsynligheten for å bli rik er nok like stor her som et hvilket som helst annet pengespill.

Permien kan være alt fra noen få hundrelapper, til flere millioner kroner. Det er mulig å bli rik på bingo, men det er kanskje enda mer sannsynlig at du vinner alt fra 1000 kroner til 50.000 kroner. De store premiene kommer sjeldnere, men det er altså mulig å bli rik på å spille bingo.

Bingo er som lotto, den som ikke deltar vinner ikke, og den som kjøper flest lodd, får større sjanse til å vinne.

Spill bingo på MariaBingo

Hvis du vil spille bingo på internett, anbefaler vi på det sterkeste at du benytter Maria Bingo. Denne tjenesten er overlegen alle andre når det gjelder bingospill på nett.

Når du blir ny spiller, må du ikke glemme å få med deg en gratis bonus. Hvor stor bonus du får kommer an på hvor mye penger du setter inn på din spillerkonto hos MariaBingo den første gangen. Derfor lønner det seg å sette inn mye penger ved første anledning.

Klikk her for å prøve bingo hos MariaBingo

img-06