SpillPenger

Hvordan vinne i lotto med et lotto system

Vinn i lotto: Nå har nordmenn også muligheten til å vinne hundrevis av millioner. Vårt lotto-system kan hjelpe deg med å realisere lottodrømmen!

Det beste lotto-systemet er et som oppnår følgende:

  • Minimerer sannsynligheten for tap
  • Maksimerer sannsynligheten for store gevinster
  • Øker vinnermulighetene

Vårt system er bedre enn noe annet lottosystem. Det er dessuten helt gratis å prøve. Du trenger ikke kjøpe noe programvare for å begynne.

Lottosystemet til Spillpegnger.com er så enkelt som dette:

  1. Velg 10 tall fra tallene 1 til 50 (For eksempel, velg: 2, 7, 12, 15, 22, 26, 36, 42, 49, 50).
  2. Bruk de valgte tallene og spill på 5 ulike lotterier i 10 uker.
  3. Bruk lotteritjenesten EuroLotto. Det er den enkleste og billigste måten å splle lotto på. Her kan du delta på de største og beste lotteriene i verden. Det er enkelt å kjøpe lodd her. Start med å velge ett lotteri, og fyll ut en 5-ukers kupong (du kan kjøpe en 52 ukers kupong her om du ønsker det!).
  4. Vent i spenning. Kanskje blir du flere hundre millioner kroner rikere!!!

Du betaler lottokupongen via EuroLotto nettsiden. EuroLotto er en veletablert tjeneste brukt av mangfoldige tusen spillere rundt om i verden, og det er helt trygt å kjøpe sine lottokuponger herfra. Denne lottotjenesten er også populær blant norske spillere, og det eneste alternativet hvis du ønsker å spille på utenlandsk lotto fra Norge.

Dette systemet er minst like bra som lottosystemer som koster tusenvis av kroner.

Tips: De fleste lottotrekninger har god spredning i tallene, og derfor anbefaler vi at du velger både tall med god distribusjon (inkludert både lave og høye tall).

Klikk her for å prøve lottosystemet vårt på EuroLotto.

img-06