SpillPenger

Gratis poker penger

Gratis poker penger er ikke noe nytt. Helt siden konkurransen blant pokertjenestene på nett virkelig tok fart for en 10 år siden, har tjenester på nett lokket spillere med virkelig gratis penger.

Se også liste over poker bonus på alle po

Gratis poker penger finnes i dag i form av generøse bonusordninger. Den massive utdelingen av gratis penger for noen år siden er det slutt på i pokerbransjen, men de generøse bonusene eksisterer fortsatt, enn så lenge.

kersider.

Og det beste av alt, dette har virkelig vært gratis penger i noen tilfeller. Nå har imidlertid bransjen blitt mer edruelig, og innsett at det ikke er lønnsomt å dele ut gratis spillepenger.

Normen nå er å dele ut generøse bonuser i stedet for gratis spillepenger. Tidligere kunne du få for eksempel 200 kroner helt gratis å spille for, og dersom du vant, beholdt du gevinsten. Slik praksis var umulig å opprettholde for pokersidene på internett.

I dag har vi bonusordninger som gjør det mer attraktivt å bli pokerspiller på internett. Nettsiden Pokertorget arbeider aktivt med å hente inn de beste poker bonuser til norske og utenlandske pokerrom, slik at du helt uten innsats får markedets beste pokertilbud.

Poker er et ferdighetsspill, og det er definitivt mulig å både tjene penger og bli rik på poker. Alt du trenger er gode ferdigheter, og selvfølgelig en smule flaks, ettersom en liten del naturligvis er overlatt til tilfeldighetene i poker.

  • Betsson er et selskap som har et stort utvalg spill, og de er en av de få som fortsatt gir bort penger (i skrivende stund). Her fikk du 100 kroner gratis (kontroller dette selv, med forbehold om endringer i betingelsene).
  • Bonus på €500 får du hos BetSafe. Du må sette inn penger for å få denne bonusen, se forøvrig bonusbetingelsene hos BetSafe for alle detaljer.
  • Doble pengene dine hos NordicBet, her får du som ny spiller nemlig en 100% innskuddsbonus.

Overnevnte tilbud er eksepsjonelt gode. Vi vil holde deg oppdatert og legge til flere spesielt gode tilbud etterhvert som vi finner disse.

 

img-06