SpillPenger

Spill poker på nett

Poker er et spill der ferdigheter er avgjørende for om du kommer til å vinne eller tape penger.

Det er ikke vanskelig å vinne penger i poker dersom du er svært dyktig, og kun spiller sammen med nybegynnere. På samme måte er det vanskelig for en nybegynner å vinne dersom de andre spillerne er mer erfarne.

I lotto og på spilleautomater er det ikke slik: Der kan nybegynnere få de samme mulighetene som de som spiller mye og har erfaring. Det er bare tilfeldighetene som avgjør om du blir lottomillionær. Den eneste måten å øke vinnersjansen i lotto eller rulett er å spille mer, men da øker du også sannsynligheten for å tape mer penger.

Hvordan vinne penger på poker

I nettpoker kan du vinne penger på dine ferdigheter som pokerspiller. En god pokerspiller (en virkelig god pokerspiller) kan oppnå en stabil inntekt i pokerspilling. Likevel hender det at selv de beste pokerspillerne taper penger en gang i blant, men det jevner seg ut over tid, slik at de gode pokerspillerne alltid sitter igjen med vinnerpotten, og de mindre gode spillerne blir taperne.

Dersom du ønsker å begynne å vinne penger på poker, og kanskje drømmer du om å leve av å spille poker, da kreves det at du begynner å trene opp dine pokerferdigheter. Start med å spille litt hver dag, det trenger ikke være med penger, men kun lekepenger på nett eller du kan øve deg med små beløp hos en nettpoker side. Etterhvert som du spiller mer vil du bli en bedre pokerspiller, og vinnerlykken vil bedres i takt med dine pokerferdigheter. Så enkelt (eller vanskelig) er det å vinne penger på poker.

De dyktigste pokerspillerne i verden kan starte med et lite beløp og etter noen år er det veldig stor sannsynlighet for at de har blitt rik på pokerspillingen. Det finnes mange eksempler på dyktige pokerspillere som har tjent seg rike på poker, og som har brukt opp pengene på ufornuftige måter på andre casinospill, og som har bygget opp formuen på nytt på poker.

Liste over nettpoker sider

Her er en oversikt over de mest populære norske pokersider på nett akkurat nå. Se også bonuser fra de forskjellige pokersidene:

Liste over norske pokersider

img-06